Техніки когнітивної терапії. Посібник психотерапевта 95159

95159
Техніки когнітивної терапії. Посібник психотерапевта - фото 1
Техніки когнітивної терапії. Посібник психотерапевта - фото 1
1 100,00 грн
15
165,00 грн
935,00 грн

*може складатися зі всього асортименту сайту

3500 грн

Ця цінна книжка надасть практикам безліч науково обґрунтованих інструментів для максимізації ефективності когнітивної терапії та її адаптації до індивідуальних особливостей клієнтів. У ній провідний фахівець Роберт Л.Ліхи описує, як допомагати клієнтам визначити та змінити проблемні думки, глибинні переконання й патерни занепокоєння, самокритики та пошуку схвалення, як оцінити особисті схеми, впоратися з болісними емоціями та вжити заходів для досягнення своїх цілей.
Кожна методика містить яскраві приклади та зразки діалогів. У книжці зібрано багато додаткових робочих листів для заповнення, подано детальний опис метафор, домашніх завдань, сценаріїв та експериментів, концептуалізації випадків тощо. Ця книжка стане корисним інструментом для терапевтів-практиків, супервізорів, психологів.
ГОЛОВНІ ТЕМИ
  • Теоретична інформація про когнітивну терапію
  • Опис найновіших теорій, досліджень і технік
  • Приклади експериментів і домашніх завдань
  • Робочі листи для заповнення
  • Метафори, сценарії, діалоги
  • Концептуалізації випадків
Про автора
Роберт Л.Ліхи — керівник Американського інституту когнітивної терапії у Нью-Йорку, професор клінічної психології відділення психіатрії Медичного коледжу Вейл Корнелл. Його дослідження зосереджені на вивченні індивідуальних відмінностей в емоційній регуляції. Доктор Ліхи працює помічником редактора в International Journal of Cognitive Therapy, в минулому також обіймав посаду президента Асоціації поведінковоїта когнітивної терапії, Міжнародної асоціації когнітивної психотерапії та Академії когнітивної терапії. У 2014 році отримав премію Аарона Бека від Академії когнітивної терапії. Доктор Ліхи опублікував низку книг, серед яких Overcoming Resistance in Cognitive Therapy (Подолання опору в когнітивній терапії). Він також став співавтором таких робіт, як Treatment Plans and Interventions for Bulimia and Binge-Eating Disorder (Плани лікування та інтервенцій для буліміїі компульсивного переїдання), Treatment Plans and Interventions Depression and Anxiety Disorders (Плани лікування та інтервенції для депресивних'! тривожних розладів) і Emotion Regulation in Psychotherapy (Емоційна регуляція в психотерапії).
НОВА ПОШТА - від 70 грн
УКРПОШТА - від 55 грн
КУР’ЄР (Нова пошта) - від 100 грн
mastercard
visa
cash
На "Техніки когнітивної терапії. Посібник психотерапевта" ще не залишали відгуки!

Станьте першими!