Не музи, а м'язи. 50 вправ із творчопису 93553

93553
Не музи, а мязи. 50 вправ із творчопису - фото 1
Не музи, а мязи. 50 вправ із творчопису - фото 1
Не музи, а мязи. 50 вправ із творчопису - фото 2
Не музи, а мязи. 50 вправ із творчопису - фото 3
Не музи, а мязи. 50 вправ із творчопису - фото 4
Не музи, а мязи. 50 вправ із творчопису - фото 5
Не музи, а мязи. 50 вправ із творчопису - фото 6
369,00 грн
10
36,90 грн
332,10 грн
332,10 грн 10

*може складатися зі всього асортименту сайту

3500 грн

Покладатися на муз — тактика аматорів. А ось тримати натхнення під контролем — це вже справа профі. Як це зробити? Регулярно прокачувати свої творчі м’язи. Тільки не поспішайте у спортивний зал. Ця книжка для тренування з креативного письма.
Письменниця, експертка з комунікацій й медіадослідниця Марія Титаренко зібрала 50 різноманітних авторських вправ із творчописання. Як побудувати текст? Як знайти власний стиль? Як перевірити самого себе? І нарешті — як писати ще краще? За допомогою різних технік і прийомів ця книжка допоможе вам прокачати власні навички.
Легкий стиль, цікаві вправи і навіть експерименти — з цим тренажером не так далеко до омріяних «кубиків», а можливо навіть і «пулітцерів».

Чому варто прочитати?
  • Книга містить 50 різноманітних вправ, спрямованих на тренування креативного письма. Зокрема на вироблення та увиразнення авторського почерку (читача), розуміння принципів конструювання тексту, пропрацьовування різних технік та прийомів творчописання.
  • Дозволить прокачати власні навички писання, знайти свій стиль та знайти самого себе.
  • Письменниця, експертка з комунікацій й медіадослідниця Марія Титаренко за 19 років викладання зібрала 50 різноманітних авторських вправ із творчописання.
Про авторку:
Марія Титаренко — письменниця, членкиня PEN Ukraine, есеїстка, журналістка, медіадослідниця. Засновниця Магістерської програми з медіакомунікацій УКУ (2012). Кандидатка наук із соціальних комунікацій. Стипендіатка програми імені Фулбрайта (2008-2009). Доцентка Школи журналістики та комунікацій УКУ. Викладає теорію комунікацій, творчопис, сторитейлінг, драматургію науки, есеїстику, художній репортаж, Американську літературну журналістику, публічний виступ та ін.
НОВА ПОШТА - від 70 грн
УКРПОШТА - від 55 грн
КУР’ЄР (Нова пошта) - від 100 грн
mastercard
visa
cash
На "Не музи, а м'язи. 50 вправ із творчопису" ще не залишали відгуки!

Станьте першими!