Справжні монстри - загроза для планети 91244

91244
Справжні монстри - загроза для планети - фото 1
Справжні монстри - загроза для планети - фото 1
Справжні монстри - загроза для планети - фото 2
Справжні монстри - загроза для планети - фото 3
Справжні монстри - загроза для планети - фото 4
Справжні монстри - загроза для планети - фото 5
350,00 грн
15
52,50 грн
297,50 грн
297,50 грн 15

*може складатися зі всього асортименту сайту

3500 грн

Монстри справді існують. Жоден дорослий не дозволив би навіть підійти до цих страховиськ, проте більшість їх підгодовує, наче домашніх улюбленців. Прийшов час їм протидіяти! Книга для справжніх героїв, здатних врятувати планету від найбільшої загрози.

  • Книга допоможе виховати свідомих, відповідальних громадян України і планети. Загроза екологічної катастрофи сама себе не усуне, і сучасні діти — єдина надія людства.
  • Книга розповідає про реальні проблеми планети доступною мовою. Авторка дотепно використала яскраві образи монстрів, цікаві дітям молодшого і середнього шкільного віку.
  • Книга закликає читача до конкретних дій — на кожного монстра заведено «досьє», в якому вказано, чим він живиться та як його послабити. Кожне страховисько має свій характер, звички, вподобання і страхи. Все це стане в нагоді, коли доведеться зустрітися з монстром віч-на-віч.
  • Чим раніше діти дізнаються про принципи екологічного життя, зокрема про принцип «нуль відходів», тим більша імовірність, що вони виростуть свідомими споживачами, які враховують не лише власні бажання, а й інтереси природи.
  • Відкидний аркуш із мапою — інтерактив, який додатково зацікавить юних читачів, дасть їм уявлення про монстрів, що живуть в різних регіонах планети.
  • Захопливі книги на тему екології стануть помічниками батьків, які планують виростити екосвідомих дітей, не обійтися без книг на екологічну тематику. Перед вами один з визнаних світових зразків дитячої літератури про довкілля.

НОВА ПОШТА - від 70 грн
УКРПОШТА - від 55 грн
КУР’ЄР (Нова пошта) - від 100 грн
mastercard
visa
cash
На "Справжні монстри - загроза для планети" ще не залишали відгуки!

Станьте першими!