Бухгалтерський облік. Навчальний посібник 93383

93383
Бухгалтерський облік. Навчальний посібник - фото 1
Бухгалтерський облік. Навчальний посібник - фото 1
Бухгалтерський облік. Навчальний посібник - фото 2
Бухгалтерський облік. Навчальний посібник - фото 3
300,00 грн
10
30,00 грн
270,00 грн
270,00 грн 10

*може складатися зі всього асортименту сайту

3500 грн

У навчальному посібнику наведені теоретичні та практичні матеріали з бухгалтерського обліку. У першій частині висвітлюється: поняття, сутність та особливості обліку, предмет і метод, методичні прийоми бухгалтерського обліку, поняття бухгалтерського балансу, призначення і будова рахунків бухгалтерського обліку, суть подвійного запису, документація та інвентаризація, оцінювання та калькуляція в системі бухгалтерського обліку, облік основних господарських процесів, облікові регістри, поняття і види форм бухгалтерського обліку. У другій частині викладено: облік активів, зобов’язань, капіталу, витрат, доходів, фінансових результатів та фінансової звітності.
Посібник містить форми фінансової звітності, глосарій бухгалтерських термінів, План рахунків, що сприятиме засвоєнню теоретичного матеріалу та виробленню практичних навичок з облікової роботи.
Рекомендується для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня закладів вищої освіти зі спеціальності Облік і оподаткування та інших не облікових спеціальностей.
НОВА ПОШТА - від 70 грн
УКРПОШТА - від 55 грн
КУР’ЄР (Нова пошта) - від 100 грн
mastercard
visa
cash
На "Бухгалтерський облік. Навчальний посібник" ще не залишали відгуки!

Станьте першими!