Підручник Young Stars 5 Student's Book Mitchell H.Q. Marileni Malkogianni MM Publications

27499
%D0%9F%D1%96%D0%B4%D1%80%D1%83%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA+Young+Stars+5+Student%27s+Book+Mitchell+H.Q.+Marileni+Malkogianni+MM+Publications - фото 1
250,00 грн
500 грн
237,50 грн
1 000 грн
225,00 грн
250,00 грн 0

*може складатися зі всього асортименту сайту

3500 грн

Підручник Young Stars 5 Student's Book Mitchell H.Q. Marileni Malkogianni MM. найновіший і найповніший курс для вивчення британської англійської мови учнями молодшого шкільного віку від видавництва MM Publications. Курс складається з 6 рівнів та дозволяє досягти рівня А1+ відповідно до Загальноєвропейських Рекомендацій з мовної освіти (CEFR). Курс ідеально підходить для приватних мовних шкіл та курсів іноземних мов. 
Переваги курсу: - легкий для засвоєння учнями молодшого шкільного віку формат подання інформації у вигляді ситуативних коміксів; - велика кількість завдань для розвитку основних чотирьох мовленнєвих навичок; - додаткові вправи, представлені у формі розвиваючих ігор; - фокус на комунікативних завданнях; - інтегроване вивчення лексики та граматики із акцентом на ситуаціях реального спілкування; - значна увага розвитку навичок аудіювання та говоріння; - секція оцінки навчальних досягнень Now I can; - інтерактивний CD-ROM, який дає можливість повторного прослуховування або перегляду ключових діалогів для покращення вимови та навичок говоріння. Навчальний комплект для учня складається зі Student’s Book, Workbook, Student’s Audio CD/CD-ROM. Student’s Book містить 8 модулів. 
Уроки в кожному модулі тематично об’єднані та спонукають учнів до дослідження та відкриття мовних функцій. Ілюстрована подача лексики через яскраві малюнки робить навчальний процес ще яскравішим, а цікаві комічні ситуації, подані у вигляді коміксів не залишать учнів байдужими. Групові та рольові ігри, спрямовані на відпрацювання засвоєного матеріалу, сприяють розвитку комунікативних навичок учнів та залучать до навчального процесу навіть найсоромязливіших з них, а навчальні проекти допоможуть систематизувати отриману інформацію та вмотивують до подільних досліджень.
Підручник Young Stars 5 Student's Book Mitchell H.Q. Marileni Malkogianni MM Publications
НОВА ПОШТА - від 70 грн
УКРПОШТА - від 55 грн
КУР’ЄР (Нова пошта) - від 100 грн
mastercard
visa
cash
На "Підручник Young Stars 5 Student's Book Mitchell H.Q. Marileni Malkogianni MM Publications" ще не залишали відгуки!

Станьте першими!