[dasein: оборона присутності] 89517

89517
[dasein: оборона присутності] - фото 1
[dasein: оборона присутності] - фото 1
[dasein: оборона присутності] - фото 2
[dasein: оборона присутності] - фото 3
[dasein: оборона присутності] - фото 4
[dasein: оборона присутності] - фото 5
[dasein: оборона присутності] - фото 6
[dasein: оборона присутності] - фото 7
270,00 грн
10
27,00 грн
243,00 грн
243,00 грн 10

*може складатися зі всього асортименту сайту

3500 грн

Вибір без вибору. Пітьма і лють. Наша згода загинути. Наш вибір вбивати. Бій і порожнеча. Щоденні втрати. Втрати, які вже не рахують та не відчувають. Кордони землі, що впізнаєш навпомацки.
Поезії Ярини Чорногуз — це своєрідні листи з фронту, листи з передової, де ти не знайдеш опису бойових дій чи переліку звільнених територій. Це листи про біль від утрати загиблих побратимів та посестер, листи про буття на війні тут і зараз, про усвідомлення та прийняття власного вибору піти воювати, листи про те, як виглядатиме світ після всього цього болю, що розриває зсередини. Листи про те, як виглядає оборона твоєї присутності в цьому світі.
Ці тексти Ярина написала за останні півтора року ротації на фронті, значна частина якої припала на повномасштабну війну. «У цій добірці, — пише Ярина, — промовлятиме моя пам’ять про Скадовськ і морське узбережжя Херсонщини, Сєвєродонецьк та Маріуполь, висоти над Новоайдаром, дорогу Бахмут - Лисичанськ і села по той бік Сіверського Дінця, річки, яка стала українським Стіксом.

НОВА ПОШТА - від 70 грн
УКРПОШТА - від 55 грн
КУР’ЄР (Нова пошта) - від 100 грн
mastercard
visa
cash
На "[dasein: оборона присутності]" ще не залишали відгуки!

Станьте першими!