Теорія прив'язаності. Емоційно-фокусована терапія для створення гармонійних стосунків 95185

95185
Теорія привязаності. Емоційно-фокусована терапія для створення гармонійних стосунків - фото 1
Теорія привязаності. Емоційно-фокусована терапія для створення гармонійних стосунків - фото 1
650,00 грн
15
97,50 грн
552,50 грн

*може складатися зі всього асортименту сайту

3500 грн

Авторка цієї книги — відома психотерапевтка, творчиня методу емоційно-фокусованої терапії. Вона присвятила книгу терапевтичному процесу й роботі з клієнтом. Авторка розглядає теорію прив'язаності Джона Боулбі та її практичне застосування в психотерапії. Сьюзан Джонсон запевняє, що психотерапія є найбільш ефективною, коли фокусується на цілющій силі емоційного зв'язку. Приклади з
практики й вправи в книжці спрямовані на допомогу в "переналаштуванні" уникливого й тривожного типів прив'язаності та поліпшення не тільки стосунків, а й загального добробуту. Книжка призначена як психотерапевтам і психологам, так і тим, хто бажає глибше розібратися в механізмах особистості та стосунків.
Вправно спираючись на мудрість таких фундаторів, як Джон Боулбі, Карл Роджерс і Гаррі Стек Салліван, а також на значні емпіричні дослідження емоційних і міжособистісних феноменів, Сьюзан Джонсон написала видатну працю, яка матиме вплив на галузь психотерапії протягом багатьох років. Ця книжка нарешті пропонує терапевтам практичний і дуже зручний спосіб використання ЕФТ-принципів у різних психотерапевтичних модальностях. Авторка зробила цінний внесок в психіатричну галузь, що дозволить спрямувати терапевта до теоретично інтегрованого і потужного методу проведення терапії з широким спектром клінічних випадків.
ПРО АВТОРКУ
Сьюзан Джонсон поєднує свої глибокі знання теорії та досліджень прив'язаності, ретельний підхід до терапії та багаторічний клінічний і викладацький досвід, щоби продемонструвати, як найкраще концептуалізувати та проводити ефективне лікування, що змінює життя людей, пар і сімей. Ця книжка відповідає критеріям наукової літератури, вдало порівнює КПТ з іншими терапевтичними підходами, чудово написана і багата на цікаві, зворушливі приклади з практики. Вона захопить клінічних фахівців, аспірантів і всіх, хто прагне зрозуміти центральну роль емоцій і близьких стосунків у людському житті.
НОВА ПОШТА - від 70 грн
УКРПОШТА - від 55 грн
КУР’ЄР (Нова пошта) - від 100 грн
mastercard
visa
cash
На "Теорія прив'язаності. Емоційно-фокусована терапія для створення гармонійних стосунків" ще не залишали відгуки!

Станьте першими!