Психотерапія емоційних травм за допомогою рухів очей (EMDR), Том 1. Основні принципи 95141

95141
Психотерапія емоційних травм за допомогою рухів очей (EMDR), Том 1. Основні принципи - фото 1
Психотерапія емоційних травм за допомогою рухів очей (EMDR), Том 1. Основні принципи - фото 1
650,00 грн
15
97,50 грн
552,50 грн

*може складатися зі всього асортименту сайту

3500 грн

Ця книга була видана тиражем понад 100 тис. примірників та перекладена 10 мовами. У ній подається науково обгрунтований метод, спочатку розроблений для лікування посттравматичного стресового розладу. Нині ця терапія також використовується для лікування дорослих та дітей зі складними психологічними травмами, тривожними розладами, депресією, різними видами залежностей та іншими клінічними проблемами. Розробник EMDR-терапії Френсін Шапіро розглядає теоретичні та емпіричні основи терапії, детально описує етапи лікування та надає навчальні матеріали.
У цьому виданні викладено нові досягнення у галузі EMDR-терапії, результати кліничних та нейрофізіологічних досліджень, отримані за останні 15 років, а також нові та модифіковані протоколи та процедури. У книзі обговорюються додаткові сфери застосування EMDR-терапії, включаючи лікування складних травм, залежностей, емоційний та фізичний біль, депресію та моральні травми, а також заходи реагування після стихійних лих.
У додатках до книги наведено протоколи сеансів, клінічні настанови та опис засобів для оцінки достовірності та результатів лікування.
НОВА ПОШТА - від 70 грн
УКРПОШТА - від 55 грн
КУР’ЄР (Нова пошта) - від 100 грн
mastercard
visa
cash
На "Психотерапія емоційних травм за допомогою рухів очей (EMDR), Том 1. Основні принципи" ще не залишали відгуки!

Станьте першими!