%D0%A3+%D0%BC%27%D1%8F%D1%82%D1%96 - фото 1
420,00 грн

*може складатися зі всього асортименту сайту

3500 грн

«У м'яті» Бориса Філоненка, Данила Штангеєва й Антона Резнікова — комікс про любов і провалля під ногами. Іван і Марія живуть розміреним життям: дивляться фільми, п'ють м'ятний чай і обговорюють плани на майбутнє. Іван готується до першого стрибка на лижах, Марія розробляє концепцію для виставки тимчасових об'єктів міського маркування. Їхнє життя змінюється після того як Іван зникає в кучугурах снігу.

Про авторів:

Борис Філоненко — арт-критик, куратор, старший викладач Харківської школи архітектури. Пише про сучасне українське мистецтво і комікси. Фіналіст VII Міжнародого фестивалю мальованих історій «Бумфест» (разом з Марією Романовою) з коміксом «Вітгеншайн. Вихід».

Данил Штангеєв — графічний дизайнер, ілюстратор, автор коміксів. В 2019 році його короткі історії були надруковані в 11-му і 12-му числах збірника авторських коміксів GON. З 2016 року арт-директор в студії архітектурної візуалізації Colotune. Співпрацює з художньою студією Aza Nizi Maza.

Антон Резніков — художник та ілюстратор. Викладач і учасник колективних виставкових проектів студії Aza Nizi Maza, співавтор серії плакатів для курсу «Повільна історія мистецтва». Учасник виставки «The Kiss — Darkness and Light» (галерея Different, Лондон). Влітку і восени пише пейзажі в місті Гайдельберг (Німеччина).

НОВА ПОШТА - від 70 грн
УКРПОШТА - від 55 грн
КУР’ЄР (Нова пошта) - від 100 грн
mastercard
visa
cash
На "У м'яті" ще не залишали відгуки!

Станьте першими!