QRBOOKS ХЛ Будинок імен (у) Колм Тойбін Фабула 56299

56299
QRBOOKS ХЛ  Будинок імен (у) Колм Тойбін Фабула - фото 1
QRBOOKS ХЛ  Будинок імен (у) Колм Тойбін Фабула - фото 1
85,00 грн
20
17,00 грн
68,00 грн
3 000 грн
65,45 грн
68,00 грн 20

*може складатися зі всього асортименту сайту

3500 грн

QRBOOKS ХЛ Будинок імен (у) Колм Тойбін Фабула. У новому романі видатний ірландський письменник Колм Тойбін звернувся до античності: в основу «Будинку імен» покладено сюжет найдосконалішого творіння давньогрецького трагічного поета Есхіла трилогії «Орестея».
Це історія Клітемнестри дивовижно відважної, жорстокої, мстивої, чуттєвої і болісно привабливої, а також її дітей, розказана ними самими.
Перед читачем відкривається стародавній світ, покинутий богами, і це змушує героїв шукати пояснення власних злочинів, пристрастей і сумнівів тільки в собі.
QRBOOKS ХЛ Будинок імен (у) Колм Тойбін Фабула. Ми пропонуємо запатентовану корисну модель, яка об’єднує в собі друкований носій із зображенням назви твору, прізвища автора, зазначенням видавництва та анотації , захищений унікальний QR-код і систему швидкого завантаження електронної книги на смартфон, планшет та інші мобільні електронні пристрої. Унікальний QR-код не дозволяє скачувати книгу двічі. Для скачування книги не потрібен швидкісний інтернет. Ця книга завжди буде залишатися на пристрої споживача — як паперова книга у домашній бібліотеці. До того ж друкований носій (картка) надає можливості для використання як незвичайного подарунка.
НОВА ПОШТА - від 70 грн
УКРПОШТА - від 55 грн
КУР’ЄР (Нова пошта) - від 100 грн
mastercard
visa
cash
На "QRBOOKS ХЛ Будинок імен (у) Колм Тойбін Фабула" ще не залишали відгуки!

Станьте першими!