Фішинг Роберт Шиллер Наш Формат

60865
%D0%A4%D1%96%D1%88%D0%B8%D0%BD%D0%B3+%D0%A0%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%80%D1%82+%D0%A8%D0%B8%D0%BB%D0%BB%D0%B5%D1%80+%D0%9D%D0%B0%D1%88+%D0%A4%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82 - фото 1
185,00 грн

*може складатися зі всього асортименту сайту

3500 грн

Фішинг Роберт Шиллер Наш Формат.

Книжка «Фішинг. Хто і як маніпулює вашим вибором» написана лауреатами Нобелівської премії з економіки, входить до кількох списків найкращих книжок року за версією LinkedIn і Business Insider, The Independent та Foreign Affair.

ТЕМАТИКА

Економіка, вільні ринки, поведінкова економіка, маркетинг.

ПРО КНИЖКУ

«Фішинг» — це книжка про економічну теорію, однак не ту, якої нас навчав Адам Сміт. Джордж Акерлоф і Роберт Шиллер пропонують своє, оригінальне бачення вільних ринків, які не лише «вирівнюють» потреби споживача, а й намагаються обманути його, щойно зявляється така змога. Цей обман автори називають фішингом. Поняття фішингу в книжці витлумачено широко: це передусім навязування споживачам певних товарів і послуг, яких вони насправді не потребують. Через такий обман ми часто купуємо дорогі, але непрактичні авто, витрачаємо шалені гроші на неефективні ліки, а також стаємо жертвами шкідливих звичок. Чи становить це небезпеку для нашого майбутнього Можливо. Однак фішинг має й позитивну складову — він допомагає економіці долати кризи.

ДЛЯ КОГО КНИЖКА

Для споживачів, підприємців, держслужбовців, які працюють над регулюванням економіки, для всіх, кого цікавить економіка і хто прагне знати, як вільні ринки розставляють свої пастки і як у них не потрапити. Для широкого кола читачів.

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА

У цій книжці викладено сміливі думки нобелівських лауреатів з економіки, які піддають сумніву теорії Адама Сміта і розкривають всю правду про вільні ринки. На численних прикладах автори доводять, що фішинг стосується кожного, а також пояснюють, як можна боротися з маніпуляціями на ринках.

ПРО АВТОРА

Джордж Акерлоф — професор Джорджтаунського університету, письменник. Нобелівську премію з економіки отримав 2001 року.

Роберт Шиллер — науковець (професор економіки Єльського університету), письменник і лауреат Нобелівської премії з економіки (2013).

Фішинг Роберт Шиллер Наш Формат
НОВА ПОШТА - від 70 грн
УКРПОШТА - від 55 грн
КУР’ЄР (Нова пошта) - від 100 грн
mastercard
visa
cash
На "Фішинг Роберт Шиллер Наш Формат" ще не залишали відгуки!

Станьте першими!