Робочий зошит Cambridge English Prepare Second Edition A1 Level 1 Workbook with Audio Cambridge university press

5.0
19527
%D0%A0%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B9+%D0%B7%D0%BE%D1%88%D0%B8%D1%82+Cambridge+English+Prepare+Second+Edition+A1+Level+1+Workbook+with+Audio+Cambridge+university+press - фото 1
191,00 грн

*може складатися зі всього асортименту сайту

3500 грн

Робочий зошит Cambridge English Prepare Second Edition A1 Level 1 Workbook with Audio Cambridge university press. 
У робочому зошиті користувачі знайдуть додаткові практичні завдання з читання, письма та аудіювання. Всі завдання відповідають матеріалу, представленого в підручнику відповідного рівня. 
У робочому зошиті знаходиться код доступу до онлайн-платформі, на якій вони можуть скачати необхідні аудіоматеріали. PREPARE 2nd edition поєднує в собі тими для підлітків з підготовкою до переглянутих іспитів A2 Key for Schools, B1 Preliminary for Schools and B2 First for Schools. Учні отримують задоволення від інтерактивних, персоналізованих уроків з темами і ресурсами, які відповідають їх інтересам. 
Новий підхід до життєвих навичок стимулює учнів розширювати свій кругозір і знання. 
Вчителі можуть бути впевнені, знаючи, що кожен урок веде їх учнів до успіху на іспиті, і що курс допомагає їм вільно користуватися англійською мовою з розширеною лексикою і граматичною програмою. 
Комплексний пакет підтримки включає у собі Class Audio, Presentation Plus, генератор тестів, відео і банк гнучких ресурсів для вивчення лексики і граматики, літератури, екзаменаційних навичок (розмовної та письмової мови) і багато чого іншого!
Робочий зошит Cambridge English Prepare Second Edition A1 Level 1 Workbook with Audio Cambridge university press
НОВА ПОШТА - від 70 грн
УКРПОШТА - від 55 грн
КУР’ЄР (Нова пошта) - від 100 грн
mastercard
visa
cash