З НОВИМ 2022 Р-Р-РОКОМ

З Новим, 2022, роком!


Магазин Кнігово вітає з Новим, 2022, роком та бажає кожному найтепліших почуттів! Нехай кожна смуга тигра буде найбілішою у Вашому житті!

31 грудня...

...годинникова стрілка проб'є дванадцяту годину ночі та прийде Новий 2022 рік. Усі очікують від нового періоду змін на краще, а отже й хочуть зустріти цю подію правильно. Який символ Нового року 2022 за східним гороскопом, яка у нього стихія та в якій колірній гаммі варто зустрічати Новий рік?

Символ 2022 року: Новий рік якої тварини

На зміну металевому бику, за східним гороскопом, символом Нового року стає чорний водяний тигр. Стихія року — вода. Людина, народжена в такий самий рік проведе 2022 оптимістично та активно. Йому слід очікувати багато змін у житті, нові перевтілення. Проте також таким людям слід бути обережними у своїх діях, адже вода є непостійною стихією. За китайським календарем рік тигра набуває чинності 1 лютого 2022 року та триватиме до 21 січня 2023 року.

Кольорова гама Нового року:

Через те, що символом року буде чорний водяний тигр, не дивно, що 2022 краще зустрічати в усіх відтінках блакитного: особливо слід звернути увагу на морські кольори. Також слід звернути увагу на класику — чорний колір. Ще однією стихією Нового року 2022 є дерево, тому можна зустрічати його ще в таких кольорах:
  • коричневий (всі відтінки)
  • бежевий
  • пісочний
  • золотистий
  • сріблястий
  • зелений (всі відтінки).
Для аксесуарів (сережок, каблучок, намист) рекомендуються такі камені: місячний, білий опал, перли, безбарвний сапфір, алмаз, циркон.

Автор статті: Ксенія Ляпіна

Ми підготували для Вас хіти продажів

Ці товари стануть бажанними подарунками для Ваших дітей:


rover
ХІТ ПРОДАЖУ

МЕГАНАБІР MULTI TABLE 5. СТІЛ ДЛЯ ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ. ВИД-ВО: DANKO TOYS

ВЕЛИЧЕЗНИЙ набір матеріалів для творчості Вашої дитини. У комплекті багато форм та інструментів, тісто, пластилін, формочки та багато іншого. Стіл вміщує до 3 дітей одночасно. Безмежна фантазія Вашої дитини створить яскраві фігури, саморобки та все, що заманеться зробити Вашій дитині.

ballons
ХІТ 2022

ДЕТСКИЙ ИГРОВОЙ НАБОР ДЛЯ ТВОРЧЕСТВА ЯЙЦО ДИНОЗАВРА DINO WOW BOX DANKO TOYS

Детский игровой набор для творчества Яйцо Динозавра Dino WOW Box Danko Toys. Эта игрушка СУПЕРХИТ, потому что бесконечное множество фантастических сюрпризов в её составе, сделают ваше погружение в мир динозавров ярким, интересным и незабываемым!

city
ХІТ ПРОДАЖУ

ДЕТСКИЙ ИГРОВОЙ НАБОР ДЛЯ ТВОРЧЕСТВА ЯЙЦО ЕДИНОРОГА UNICORN WOW BOX DANKO TOYS

Unicorn WOW Box Danko Toys. это настоящая МЕЧТА! Здесь есть ВСЕ, и даже больше! Это игрушка СУПЕРХИТ, потому что бесконечное множество фантастических сюрпризов в её составе, сделает ваше погружение в мир любимых поняшек ярким, интересным и просто незабываемым!!!

city
ХІТ 2022

ДЕТСКИЙ ИГРОВОЙ НАБОР ДЛЯ ТВОРЧЕСТВА ЯЙЦО ДИНОЗАВРА DINO SURPRISE BOX DANKO TOYS

Детский игровой набор для творчества Яйцо Динозавра Dino Surprise Box Danko Toys. Dino Surprise Box это настоящая МЕЧТА, в которой есть всё, и даже больше!

city
ХІТ ПРОДАЖУ

UNICORN SURPRISE BOX ДЕТСКИЙ ИГРОВОЙ НАБОР ДЛЯ ТВОРЧЕСТВА ЯЙЦО ЕДИНОРОГА DANKO TOYS

Unicorn Surprise Box Детский игровой набор для творчества Яйцо Единорога 15 сюрпризов Danko Toys. Это игрушка - СУПЕРХИТ, потому что бесконечное множество фантастических сюрпризов в её составе, сделает ваше погружение в мир любимых поняшек ярким, интересным и просто незабываемым!!!

city
ХІТ ПРОДАЖУ

ГРА ВЕЛИКА НАСТ 2 В 1 КЛЬОВА РИБАЛКА ТА КІНЕТИЧНИЙ ПІСОК KIDSAND 3+ РУСС DANKO TOYS

Гра велика наст 2 в 1 Кльова рибалка та Кінетичний пісок KIDSAND 3+ Danko Toys. Прелесть такого «Волшебного песка» заключается в том, что он не рассыпается и не оставляет следов. Как это? Спросите Вы. Весь секрет заключается в особой формуле, которая способствует «вязкости и перетеканию».

city
ХІТ ПРОДАЖУ

НАБІР ДЛЯ ТВОРЧОСТІ У ВАЛІЗІ 220 ПРЕДМЕТІВ MEGA ART SET

Набір для творчості у валізі 220 предметів Mega Art Set. У ньому є все на всі випадки: кілька видів олівців, фломастери, фарби, дитина зможе спробувати всі стилі промальовування, при цьому ви не витратите зайві гроші. У комплекті Ви знайдете все що потрібно для «барвистого творчості»: фарби, олівці, фломастери та інші дрібні аксесуари. Всі предмети зібрані в спеціальному кейсі, який легко розкладається Всі фарби і олівці надійно фіксуються і знаходяться прямо "під рукою", що досить зручно як для початківця художника, так і для більш досвідченого!

city
ХІТ ПРОДАЖУ

КРЕАТИВНА ТВОРЧІСТЬ COOL EGG ЯЙЦЕ МАЛЕ КІТТІ DANKO TOYS

Креативна творчість Cool Egg яйце мале Кітті Danko Toys. У середині іграшка "Сквіш" та багато цікавих матеріалів для дитячої творчості!

city
ХІТ 2022

ЕЛЕКТРОННИЙ КОНСТРУКТОР ELECTRO LABORATORY MEGAPACK DANKO TOYS

Електронний конструктор Electro Laboratory Megapack Danko Toys. Ваша дитина - маленький Енштейн, який має можливість створити свої електронні механізми