Методика для вчителя 4 клас НУШ

111 ПопулярніНедорогіДорогіНовинки

Навчальна програма, якої дотримуються в освітніх закладах, змінюється, періодично до неї вносяться корективи. Завдяки перегляду процесу навчання забезпечується донесення до школярів освітньої програми більш зручним та доступним способом. При цьому не менш важливу роль відіграє цікавість занять, адже тільки таким чином учні із задоволенням відвідують уроки, та засвоюють навчальний матеріал. У вирішенні цього питання незамінними є методички для вчителів, де розписаний кожен урок поетапно. Наочність для 4 класу дозволяє дітям краще зрозуміти тему кожного заняття.

Методички для вчителів у великому різноманітті

Наш інтернет-магазин пропонує вам замовити методичку для вчителів 4 клас, завдяки котрій забезпечується максимально чітке проведення занять, та слідування встановленій державній програмі. До вашої уваги представлені методички для вчителів 4 класу НУШ із різних предметів: математики, географії, української мови та читання.

Методична література для вчителя 4 класу буде корисною не тільки для педагогів з невеличким досвідом роботи, але й керівникам освітніх організацій. У запропонованих матеріалах можуть міститися ефективні рекомендації відносно розробки робочих програм та складання уроку. Завдяки цьому можна надати інформацію учням не тільки корисну, але й найбільш цікавим способом, що важливо для кращого засвоєння.

На нашому сайті ви маєте змогу придбати посібник для вчителя НУШ 4 клас із таких предметів:

  • природознавство;
  • фізична культура;
  • трудове навчання;
  • українська мова;
  • математика;
  • літературне читання.

У каталозі інтернет-магазину ви знайдете методички для вчителів 4 класу НУШ із усіх предметів, затверджених діючою навчальною програмою.

На нашому сайті представлені усі необхідні товари для школярів (4 клас) — від посібників та підручників до друкованих зошитів. Тому ви зможете без зайвих зусиль знайти необхідний носій інформації потрібного автора. Для того, щоб посібники для вчителів (4 клас) купити, вам достатньо просто заповнити форму, представлену на екрані. Наші менеджери вийдуть з вами на зв'язок найближчим часом. Якщо у вас виникли питання стосовно підбору літератури, вам будуть запропоновані найбільш підходящі варіанти. Доставка забезпечується найближчим часом з моменту оформлення замовлення надійними транспортними компаніями.

0
Ціна, грн
Автор
Рік видання