Календарне планування 1 клас НУШ

12 ПопулярніНедорогіДорогіНовинки

Календарне планування 1 клас НУШ

Календарне планування 1 клас НУШ рекомендоване для вчителів початкової школи. Складене воно згідно стандартів державної початкової освіти.

Це календарне планування розроблене згідно з навчальними предметами. Складається на період першого та другого семестру з урахуванням рівня опанування учнями тем та шкільного матеріалу. Вчитель може вносити корективи до календарно–тематичного планування.

Такого плану розробка буде допомогою вчителеві в організації та проведенні правильного та змістовного уроку, стимулюватиме розвиток навичок в учня, зорову пам'ять, увагу, інтелект, а також допоможе зацікавити школярів дидактичними іграми. Різні ігрові методи необхідні при вивченні курсу предмету тому, що вони більш зацікавлюють дітей, робота для них стає приємною. Завдяки ігровим методам, стосунки між вчителем та учнем стають набагато довірливими та приязними, а саме навчання захопливим та більш цікавим.

Календарний план 1 клас НУШ вміщує такі предмети:

  • математика;
  • українська мова;
  • я досліджую світ;
  • фізична культура;
  • мистецтво;
  • дизайн і технології.

Календарно–тематичне планування 1 клас рекомендує включити до уроків роздаткові матеріали. Вони стануть допомогою вчителеві в поясненні, а в учнів активізують увагу, пам’ять, творчу здібність.

Вчитель при розробці календарного планування 1 клас НУШ може посилатися на інтернет ресурси. Вони стануть в пригоді при більш якісній підготовці матеріалу до уроку. На сьогодні школи забезпечуються необхідним обладнанням, наприклад, інтерактивними дошками, тому онлайн–сервіси можна використовувати на самих уроках, як підтвердження матеріалу чи закріплення пройденої теми.

Де і як купити матеріали

Купити календарне планування 1 клас НУШ можливо, відвідавши наш сайт. На ньому розміщений весь перелік запропонованих до покупки зошитів та книг. Цінова категорія виставлена окремо під кожною одиницею.

Нові календарні плани для 1 класу купити користувачі можуть разом і з іншою корисною літературою, наприклад можливо ще купити класний журнал для 1 класу. Він містить всі необхідні графи та розділи, які вимагаються стандартами ведення класного журналу. Також є можливість купити методичну літературу для 1 класу НУШ, яка буде доповнюючим джерелом підвищення рівня знань.

Якщо виникають питання під час покупки, можна звернутися до менеджера по вказаному на сайті телефону, який люб'язно пояснить деталі. Відправка буде здійснена транспортними компаніями перевізниками до всіх регіонів України в найближчий час.